cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Açık Büfe Gibi Bir Kadro: Don’t Look Up!

Etkileyici oyuncu kadrosuyla ve bilim kurgu ile kara mizahı bir araya getirmeyi başarmasıyla kolayca adını duyuran yapım Don’t Look Up, sonunda bizlerle!

Daha önce Vice, Ant-man, The Other Guys, Step Brothers ve The Big Short gibi yapımlarda da yönetmen koltuğunda oturan Adam McKay, bu filmin de hem senaristliğini hem yönetmenliğini üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Rob Morgan, Chris Evans, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry ve Tomer Sisley gibi çarpıcı isimler yer alıyor. Bu kadro bile bizleri heyecanlandırmaya yeterken, etkileyici bir konu da bizleri bekliyor! 

 

Astronomi lisansüstü öğrencisi Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) ve hocası Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) Güneş sistemi içindeki bir yörüngede dönen ve doğrudan Dünya’ya çarpacak şekilde ilerleyen bir kuyruklu yıldız tespit eder. Ancak kuyruklu yıldız kadar büyük bir başka tehlike de kimsenin bunu umursamamasıdır. Dünya’yı yok edebilecek Everest Dağı büyüklüğünde bir cisimi kimse ciddiye almamaktadır. Kate ve Randall, Dr. Oglethorpe'un yardımıyla bir medya turuna çıkar. Umursamaz Başkan Orlean (Meryl Streep) ile onun özel kalem müdürü olan dalkavuk oğlu Jason'ın ofisinde başlayan yolculukları, Brie (Cate Blanchett) ve Jack (Tyler Perry) tarafından sunulan eğlenceli sabah programı ile devam eder. Kuyruklu yıldızın çarpmasına sadece altı ay kalmışken haberlere çıkmaya çalışmak ve çok geç olmadan sosyal medya bağımlısı halkın dikkatini çekmek trajikomik bir göreve dönüşür. Peki gerçekten insanlığın yukarı bakmasını ve önlem almasını sağlamayı başarabileceker mi?

Beklentileri yüksek olan Don’t Look Up, 10 Aralık tarihinde beyaz perdede bizlerle buluşacak ve 24 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Bu gibi ses getiren yapımlar ve çok daha fazlasından haberdar olmak için, Radyo Bilkent’le kalın!