cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Merakla Beklenen Albümün ‘O’ Şarkısı: Easy On Me

İngiliz şarkıcı Adele’in merakla beklenen yeni şarkısı çıktı. Albümdeki parçalar arasında bulunan ‘Easy On Me’ şarkısı; Spotify, Youtube ve daha birçok müzik platformunun en çok dinlenen şarkıları arasında yerini aldı. Easy On Me, Adele'in 19 Kasım'da yayınlanan yeni albümü 30’da yer alan şarkılardan biriydi, şarkıcı Easy On Me teklisini müzikseverlerle önceden buluşturmuş oldu.

6 yıl aradan sonra, yeni şarkısı Easy On Me ile müzik piyasasına giriş yapan Adele, bütün rakiplerini geride bırakarak İngiltere’deki tekli satış listelerinde ilk sıraya yerleşti. Aynı zamanda, ilk haftasında 217 bin 300 satışla büyük ses getiren Easy On Me, Official Charts Company verilerine göre de 23 bin 500 kez dijital olarak indirildi. Spotify listelerinde de önemli bir başarı yakalayan şarkı, bir gün içinde en çok dinlenen parça unvanının sahibi oldu. Şarkının video klibi de YouTube'da bir günde 47 milyondan fazla kez izlendi. 2016'da yayınlanan Water Under The Bridge'den sonra ilk Adele şarkısı olan Easy On Me, iTunes'un İngiltere ve ABD listesine de ilk sıradan giriş yaptı. Şarkı, ilk haftadan Apple Music'in, ABD'de en çok dinlenen dördüncü şarkısı olmayı başardı.

33 yaşındaki müzisyen Adele, merakla beklenen dördüncü albümü vesilesiyle, Vogue dergisinin Amerikan ve İngiliz baskılarının ekim sayılarına röportaj verdi ve dergilerin kapağı oldu. İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele, Easy On Me şarkısının dokuz yaşındaki oğluna babası ile neden boşandıklarını anlamasında yardımcı olacağını düşündüğünü söyledi. Bu parçayla ilgili “Bu albümle ona, 20'li ya da 30'lu yaşlarına geldiğinde, kim olduğumu ve neden kendi mutluluğum uğruna onun tüm hayatını gönüllü olarak tersyüz ettiğimi açıklamak istedim. Bu durum onu gerçekten bazen çok mutsuz etti. Ve bu, benim için iyileşip iyileşemeyeceğini bilmediğim derin bir yara” dedi.

Uzun süreden beri hasret kaldığımız Adele, Easy On Me şarkısıyla çok başarılı bir dönüş yaptı. Adele’in yeni şarkısı bizlerin de dinelmeye doyamadığı bir şarkı oldu. Eğer sende bizim gibi müzik tutkunuysan ve çok daha fazlasından haberdar olmak istiyorsan, Radyo Bilkentle takipte kal!