cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

 Michelle Gurevich 9 Aralık’ta Ankara’da!

Müzik yaşantısına Chinawoman sahne adıyla başlayan ve başta ülkemiz olmak üzere dünya genelinde birçok insanın kalbinde apayrı bir yere sahip olan Michelle Gurevich, aralık ayında mini bir Türkiye turu düzenleyecek.

Çeşitli yapım şirketleriyle çalışmak yerine alternatif ve bağımsız müzik yapmayı tercih eden Rus asıllı sanatçı; buğulu, melankolik ve nostaljik sesiyle aynı anda hem çok iddialı hem de çok mütevazi olmayı her daim başarıyor. Slowcore rock ve lo-fi pop türlerine yoğunlaşan Gurevich, ilk albümü Party People’ı piyasaya sürdüğü 2007 yılında, başta Türkiye olmak üzere özellikle Doğu Avrupa ülkelerinde çokça sevildi. Ayrıca ülkemiz dinleyicilerinin ona olan sevgilerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmayarak her fırsatta ve olayda Türkiye’ye desteğini gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse sanatıyla dile getirdi.

Alla Pugacheva, Adriano Celentano, Charles Aznavour, Yoko Ono, Francis Lai, Xavier Dolan, Todor Kobakov, Jennifer Castle ve Federico Fellini gibi hem müzik hem de sinema tarihinde öne çıkan isimlerden etkilendiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Yazımızın sonuna doğru yaklaşırken birkaç şarkı önermezsek olmaz diye düşünüyoruz:

Kiss in Taksim Square

Blue Eyes Unchanged

Party Girl

Dance While You Can

Lovers Are Strangers

 

Son olarak siz de Michelle Gurevich’i soğuk bir kış akşamında iç ısıtan sesiyle canlı bir şekilde dinlemek isterseniz 9 Aralık 2021- Ankara, 10 Aralık 2021- İzmir ve 11 Aralık 2021-İstanbul konserlerinde onula bir araya gelebilirsiniz.

Ayrıca Michelle ve daha fazlası için birbirinden Radyo Bilkent Spotify hesabını takip edebilirsiniz!