cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

2021 Sonbahar-Kış Sezonu Moda Trendleri

Tüm yaz üzerimizden çıkaramadığımız geniş renk skalasıyla içimizi açan ipek elbiseler ve yanımızdan ayırmadığımız bol gömleklerle vedalaşmanın vakti geldi! Havalar soğurken yaz sezonun, o coşku ve eğlence dolu tarzından arınarak sonbaharın daha duru ama bir o kadar da asil şıklığına kavuşacağız. Haydi gel, yeni sezonun trendlerini beraber inceleyelim!

Sıcak ve Tarz: 2021 sezonunun en dikkat çeken moda trendlerinden biri kat kat giyinmek! Gerek gömlek-ceket-palto üçlüsü olsun gerek kazak-süveter ikilisi olsun, bu sezon bolca üst üste giyineceğiz. Tek rengin farklı tonları veya beyaz-siyah-gri gibi klasik üçlemelerin bulunduğu 2021-2022 Sonbahar/Kış sezonu, hem sizi hem de içinizi ısıtmayı hedefliyor!

Soldan sağa: Gucci, Brunello Cucinelli , Valentino, Dior, Dior.

Eskiye Dönüş: Dolabının tozlu raflarından örgü süveter, hırka, kazak, elbise ve aklına gelen nice diğer örgü kıyafetlerini çıkarma zamanı geldi, çünkü bu kış bolca ihtiyacın olacak! Özellikle bol kesim örgü süveter ve kazaklarla vücudu saran iki parçalar ve mi-di boy elbiseler yeni sezonun gözdelerinden. Adeta seksen ve doksanların sentezinden doğmuş bu parçaları sakın kaçırma!

Soldan sağa: Off -White, Acne Studios, Molly Goddard

Şimdi Abartma Zamanı: Yeni sezonun en dikkat çeken trendlerinden bir diğeri ise gece kıyafetleri. Eğer ki gösteriş benim işim diyorsan, bu sezon tam senlik! Sim, pul, tüy, renk renk tül, işleme ve göze çarpan her şeyin bolca yer aldığı 2021-2022 Sonbahar/Kış sezonu seni evden çıkarmaya kararlı.

Soldan sağa: Dolce&Gabbana, Chanel, Versace

Tüylü ispanyol paça pantolonlar, pullu tulumlar ve simli elbiseler: “Ben buradayım!” diye bağırıyor; peki, sen neredesin?

Moda ve daha fazlası için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutma!