cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Merakla Beklediğimiz Film: Spider-Man No Way Home

Marvel Sinematik Evreni’nin 3. Spider Man filmi olan, başrolünde Tom Holland’ın olduğu Spider-Man: No Way Home fragmanı sonunda yayınlandı!

17 Aralık’ta vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts oturuyor. Zendaya (MJ), Marisa Tomei (May Parker), Alfred Molina (Doctor Octopus), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) ve Jamie Foxx (Electro) filmin kadrosunda bulunan isimler. Şimdi isterseniz filmin serüvenini, ardından da ilk fragmanını inceleyelim.

Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home olmak üzere 5 filmden oluşan Marvel Studios – Sony ortaklığının sonuna gelindiğini düşündüğümüz noktada hayran kitlesinin ve filme yaratıcı süreçte dahil olanların da tepkileriyle yeni bir anlaşma imzalandı ve bu bizleri Spider-Man: No Way Home filmi ile karşı karşıya getirdi.

Fragman Spider-Man:Far From Home"un son sahnesindeki kimlik ifşasıyla Peter Parker’ın başına gelenler ve Peter’ın çözüm arayışına girmesiyle başlıyor ve işler çok ama çok karışıyor. Mysterio’yu öldürmekle suçlanan Peter Parker Endgame’den dostu olan Doctor Strange’in kapısını çalıyor. Sanctum Sanctorum’a girdiğinde bizi, tanıdığımız ciddi Doctor Strange karakterinden biraz da olsa farklı bir Doctor Strange karşılıyor. Wong, Peter’ın istediği büyüyü Doctor Strange’e yapmamasını söylemesine rağmen Doctor Strange büyüyü yapıyor ve işler tam da burada karışıyor.

Strange büyü yaparken Peter Strange’in uyarılarına rağmen susmuyor ve sanırım bu sebepten büyü işe yaramıyor, aksine büyük bir kaos başlıyor. Doctor Strange problemin Peter Parker’ın aynı anda iki hayat yaşamaya çalışması olduğunu söylüyor ki bu problemi önceki Spider-Manler de de görmüştük. Genç yaşta süper örümcek yeteneklerine ve üst düzey teknolojik bir zırha sahip olmanın dezavantajı da bu olsa gerek.

Gelelim fragmanda gördüğümüz detaylara, Peter Parker’ın büyü yapabilmesini sağlayabilecek olan Spiderman’in Doctor Strange kıyafeti ilgimizi çeken ilk detaylardan. Tobey Maguire’ın düşmanı, Andrew Garfield’ın dostu yeşil cin, gülüşü ve bombasıyla fragmana heyecan katarken Spider-Man 3’den hatırladığımız Sandman’i andıran toz yığını ve Amazing Spider-Man 2’den tanıdığımız Elektro’yu akıllara getiren şimşek görüntüsü nabzımızı yükseltmeye yetiyor. Bu kadar heyecanlanmışken, önce o meşhur kolları ve ardından “Hello Peter” deyişiyle Doctor Octopus ağzımız açık bir şekilde fragmanın bitişini izlememize neden oluyor. Spider-Man: No Way Home ve diğer sinema filmleri hakkında son gelişmeleri takip etmek için Radyo Bilkent’i instagram hesabından takip etmeyi unutma!