cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Yıllar Sonra Gelen Albüm: Solar Power

Lorde, 2017’de Melodrama isimli albümünü yayınladıktan sonra çekildiği inzivadan nihayet çıktı. Melodrama’nın çıkışından beri tek bir parça bile çıkarmayan Lorde çekildiği inzivada gizli Instagram hesabından yemek yorumlamakla meşguldü! Sessizliğini ise Haziran ayında Solar Power isimli tekliyi yayınlayarak bozan genç şarkıcının hemen ardından yeni albümünü duyurması hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

20 Ağustos günü ise beklenen olay gerçekleşti: Lorde’un üçüncü albümü Solar Power yayınlandı! California, Oceanic Feeling ve Solar Power gibi parçalar içeren albüm, Lorde’un da söylediği gibi oldukça pozitif bir havaya sahip tam bir yaz albümü. Eğer Melodrama tarzında bir albüm beklediyseniz ne yazık ki Solar Power beklentilerinizi karşılamayabilir çünkü Lorde bu albümde doğada kaybolmak, ıssız adalar, teninizi yakan güneş ve vahşi okyanus hakkında şarkılar söylüyor. Albümü dinlerken bir yandan sıcak kumun ayaklarınızı yaktığını diğer yandan da denizin serinliği ile ferahladığınızı hayal etmeniz oldukça olası.

Bu albümüyle de başarıdan başarıya koşacak gibi görünen Lorde hakkında David Bowie’nin de dediği gibi: Lorde müziğin geleceği! Umuyoruz ki bundan sonra bizi bu kadar uzun süre müziğinden mahrum bırakmaz.