İlk olarak "It"s Time" adlı şarkılarının yayınlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken ve ilk olarak 2008 yılında kurulan grup, ardından listelerde bir numara olan "Radioactive" ve "Demons" single"larının yapımcılığını üstlendiği ödüllü ilk st | Blog"> Imagine Dragons’un Yeni Albümü “Mercury - Act 1” Yolda! | Radyo Bilkent

İlk olarak "It"s Time" adlı şarkılarının yayınlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken ve ilk olarak 2008 yılında kurulan grup, ardından listelerde bir numara olan "Radioactive" ve "Demons" single"larının yapımcılığını üstlendiği ödüllü ilk st | Blog" />

cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Imagine Dragons’un Yeni Albümü “Mercury - Act 1” Yolda!

Baş vokalistin Dan Reynolds, baş gitaristin Wayne Sermon, basçının Ben McKee ve davulcunun Daniel Platzman olduğu Las Vegas, Nevada merkezli Amerikan pop-rock grubu Imagine Dragons"un yeni albümü yakında sevenleriyle buluşacak!

İlk olarak "It"s Time" adlı şarkılarının yayınlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken ve ilk olarak 2008 yılında kurulan grup, ardından listelerde bir numara olan "Radioactive" ve "Demons" single"larının yapımcılığını üstlendiği ödüllü ilk stüdyo albümleri Night Visions"ı (2012) yayınladı.

2013"te neredeyse herkesin bildiği ve en az bir kez dinlediği "Radioactive" şarkılarıyla Billboard Hot 100"de en fazla hafta rekorunu elinde tutan Imagine Dragons, Rolling Stone tarafından "biggest rock hit of the year"( "yılın en büyük rock şutu" ) tarihe geçti. Imagine Dragons yeni albümlerinde bukunan "Wrecked" adlı şarkılarının, şarkıcı Dan Reynolds"ın kanserden ölen merhum baldızından esinlenerek yapıldığını açıkladı. "Wrecked", her ikisi de gelecek albümde yer alan önceki "Follow You" ve "Cutthroat" şarkılarını takip ediyor. Yapımcılığını Rick Rubin"in yaptığı grubun albümü “Mercury - Act 1” 3 Eylül"de geliyor.

Çok daha fazlası için, Radyo Bilkent’le kal!