cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Özlediğimiz Aksiyon : Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı arabalar ve aksiyon... Bu iki kelimeyi duyunca aklına Hızlı ve Öfkeli serisi geliyorsa doğru yerdesin! Covid-19 pandemisi nedeniyle gösterim tarihinde birçok değişikliğe uğrayan Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi bizlerle. Geçtiğimiz ay Avrupa ve Asya ülkelerinde, geçtiğimiz haftalarda ise Amerika’da gösterime giren film Türkiye’de başlayan normalleşme süreci doğrultusunda 2 Temmuz’da sinemalarda yerini aldı.

 

Daha önce uzayda geçeceği oyuncular tarafından onaylanan film hakkında gelen ilk yorumlar hiç iç açıcı değildi. İzleyicileri olarak direksiyon başında olduğu zamanları sevdiğimiz Dominic Toretto karakterinin bu filmde direksiyondan uzak kalmış olmasından filmin serinin ilk filmlerinden iyice koptuğunu söyleyebiliriz.

Seride daha önce farklı geçmişe dönüş sahneleri görmüş olsak da bu filmde geçmişten sahneler daha fazla öneme sahip. Filmin ana konusu Dominic Toretto ve ekibinin Dom’un kardeşi Jakob ve ekibine karşı olan mücadelesi ve geçmişe dönüş sahneleri Jakob’u filme dahil etmede yeterince kullanılmış. Bu sahneleri kullanırken serinin popülerliğini oluşturan sokak yarışlarını geri getirip, geçmişe göndermeler yapan film, son filmlerde oldukça fazla bulunan, serinin kökenlerden uzak, aksiyon sahnelerinden sıkılan izleyicileri memnun edememiş olsa da onlara uzun bir iç çektirdiğinden eminiz.

Ülkemizde sinemaların açılışını bir fantastik aksiyon filmi ile kutlamak isteyenlerin tercih edebileceği, fragmanında Han’ı görüp de heyecanlananların filmi kesinlikle izlemesi gerek.
Her ne kadar kötü yorumlara sahip olsa da uzun zamandır sinemadan uzak kaldığımızdan olsa gerek, Hızlı ve Öfkeli 9 pandemi döneminin en iyi açılış performansına sahip sinema filmi olmayı başardı.Sinema salonlarından uzak kalsan da sinema, Radyo Bilkent ile hep seninle! Merakla beklediğin filmler hakkında gelecek detaylardan haberdar olmak için Radyo Bilkent’i sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden takip etmeyi unutma!