cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Spice Girls, Wannabe’ni̇n 25. Yılına Özel Yeni̇ Şarkı Yayınladı

Spice Girls, 90’lı yıllara damgasını vuran ve üyelerinin tamamı kadınlardan oluşan İngiliz pop müzik grubudur. Grup, Mel B adıyla bilinen Melanie Brown, Baby Spice olarak tanınan Emma Button, Posh Spice takma adıyla Victoria Beckham ve Ginger Spice adıyla tanınan Geri Halliwell isimleriyle 1994 yılında ortaya çıktı.

 Kız gücü(girl power) sloganını baz alarak ortaya çıkan grup, yüksek tempolu şarkıları, moda anlayışları ve dans figürleriyle pop müziğin seyrini tüm dünyada değiştirdi. Defalarca dağılıp yeniden bir araya gelen grubun şarkılarının hala dinlenmesi de her dönemin unutulmazları arasında olduklarının kanıtıdır. Tarihin en başarılılarından olan grup, tüm dünyada dillere pelesenk olmuş ilk single’ı Wannabe’yi 1996 yılında yayınladı. Müzik listelerini yerinden oynatan şarkı, birçok ülkede hızla bir numaraya yerleşti. Bunun yanında 90’ların efsanesi olan grup, American Music Awards, Billboard Music Awards, MTV Europe Music Awards, Brit Awards gibi ödüllerin sahibi olmuştur.

Her seferinde nostalji etkileri yaratan hit şarkılarından Wannabe’nin üzerindense tam 25 yıl geçti! Grup, şarkının yıl dönümüne özel daha önceden hiç duyulmamış Feed Your Love’ı dijital yayın platformundan hayranlarına sundu. Wannabe25 EP’sini de kaset ve plak halinde yakın zamanda piyasaya süreceklerini duyuran grup, her zamanki destekleri için hayranlarına sosyal medya üzerinden teşekkür etmeyi unutmadı. I wanna, ı wanna, ı wanna… sözleriyle hayatımıza giren ve bizlerle büyüyen Spice Girls, sadece beş kızın hayatını değil, hepimizin hayatını değiştirdi!