Bu genç kız rekor üstüne rekor kırarken gelin onu bu kadar popüler ve ünlü yapan | Blog"> Olivia Rodrigo ve Başarılı Albümü “Sour” | Radyo Bilkent

Bu genç kız rekor üstüne rekor kırarken gelin onu bu kadar popüler ve ünlü yapan | Blog" />

cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Olivia Rodrigo ve Başarılı Albümü “Sour”

Olivia Rodrigo"nun “Sour” albümü Billboard 200 listesinde ikinci bir hafta daha 1 numaraya geri döndü. MRC Data"ya göre, 24 Haziran"da sona eren haftada, albüm, 5 Haziran tarihli listeye 1 numaradan giriş yaptı. Drivers License şarkısıyla ocak ayının başında çıkış yapan genç şarkıcı, viral olan şarkısının ardından “Sour” adlı albümünü çıkardı. Albümdeki diğer başarılı şarkılardan olan “good 4 you” Spotify’da 430 milyon dinlenmeyi aştı.

Bu genç kız rekor üstüne rekor kırarken gelin onu bu kadar popüler ve ünlü yapan olaylar dizisine bakalım.

Olivia Rodrigo pek çok kişi tarafından bilinmese de aslında Disney+’ ta oynayan bir oyuncuydu. Asıl dikkatleri çeken Joshua Basset, Sabrina Carpenter ve Olivia Rodrigo arasında yaşandığı iddia edilen aşk üçgeninin yarattığı gençlik draması oldu.İddia edilenlere göre Olivia Rodrigo’yla Joshua Basset birlikteyken Joshua, Oliviayı başka bir Disney Channel oyuncusu olan Sabrian Carpenter için bırakıyor. Bu olayların üzerine Rodrigo, Drivers License şarkısını çıkarıyor ve herkesin bir noktada deneyimlediği, ilk gençlik aşklarının kalp ağrılarını tekrar gün yüzüne çıkarıyor.

Terk edilen bir genç kızın aşk acısı anlatılan şarkı tabii ki gençler tarafından büyük ilgi gördü. Kısacası bu aşk üçgeni başından beri hayranlarının fikriydi fakat, üç tarafın da çıkardığı şarkılar bu hikâyeyi biraz da doğrulamış oldu.

Drivers License’ın viral olması ve hikâyenin yayılmasının ardından Joshua Basset “Lie Lie Lie” isimli bir şarkı çıkardı ki bu şarkı, ortaya atılan teoriyi sadece daha da güçlendirdi. Bu şarkı kendisi hakkında yalan söylenen birini anlattığından dolayı sanki Rodrigo’yla aralarında hiçbir şey olmamış da iftiraya uğramış gibi bir manzara yarattı. Tabii ki Sabrina Carenter da kendi şarkısı “Skin” i çıkararak olaylara cevabını verdi.

Herkesin içine dokunan şarkılar, bir gençlik dramıyla birleşince doğal olarak dünya çapında beğeni aldı ve bu üç şarkıcının da başarılarına hız kazandırdı.