cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Billie Eilish’in Beklenen Albümü: Happier Than Ever

 

Billie Eilish'in uzun zamandır beklenen ikinci albümü Happier Than Ever bu ay çıkıyor. Eilish, yayınladığı teklileri ile adeta albümü için hepimizi hazırlıyor. 9 Temmuz Cuma günü yayınlayacağı teklisinin haberini Instagram hesabı üzerinden veren Billie, “ NDA adlı şarkı, müzik videosu ile birlikte 9 Temmuz Cuma günü yayınlanacak.” açıklamasıyla fotoğrafını paylaştı. 

Bir ay önce, 2 Haziran'da son teklisi "Lost Cause"u yayınladı. Şarkı Billboard Hot 100'de 27. sıraya kadar yükseldi ve hayranlar, Eilish ve kız arkadaşlarının yer aldığı müzik videosu karşısında çıldırdı. Ekip klipte gündüz pijama partisi yapıyor ve oldukça eğleniyor gözüküyordu.

"NDA", Eilish’in 30 Temmuz'da çıkacak olan Happier Than Ever albümünden önce çıkan beşinci teklisi olacak. İlk üç teklisi  "My Future", "Therefore I Am" ve "Your Power" büyük bir başarı ile dünya listelerinde ilk 10'a girmişti. 

Billie Eilish, Nisan ayında albümünün kapak resmini paylaşırken, "Bu benim şimdiye kadar yaptıklarım arasında favorim ve çok heyecanlı aynı zamanda gerginim ve bunu duymanız için HEYECANLIYIM" diye yazmıştı. Anlaşılan bunca başarının üzerine Billie’nin 30 Temmuz’da yayınlayacağı albümü uzun süre listelerin zirvesini kimselere bırakmayacak. Aynı zamanda değişen tarzıyla dikkat çeken Billie, biraz daha olgunlaşmış bir görüntüyle karşımızda bu albümünde. Beki şarkılarına da yansıyacak yeni tarzını merakla bekliyoruz, tüm gelişmeler ve daha fazlası için Radyo Bilkent’i takip etmeyi unutma!