cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Demi Lovato : “Dancing with the Devil... the Art of Starting Over”


Demi Lovato, 2 Nisan Cuma günü Lovato, Ariana Grande, Saweetie, Noah Cyrus ve Sam Fischer ile iş birliklerini içeren “Dancing with the Devil ... The Art of Start Over”ı yayınladı. Hayranları, Demi Lovato'nun yayınladığı yedinci albümü için yıllarca beklediler. 2017 albümü “Tell Me You Love Me”nin ardından müzik hayatına mental problemleri sebebiyle üzücü şekilde ara veren Lovato, 2020 Grammy sahnesinde müzik dünyasına dönüşünün ilk adımını atmıştı. 
 

Lovato, albümün ikinci şarkısı olan Dancing With the Devil'ı 26 Mart tarihinde yayınladı ve şarkısının klibi albümle birlikte 2 Nisan’da eşzamanlı olarak Youtube kanalında paylaşıldı. Yeni albümü “Dancing with the Devil... the Art of Starting Over”ın ikinci parçası, aynı zamanda Lovato hakkındaki YouTube belgeselinde de yer alıyor. YouTube belgeseli, Lovato’nun 2018’deki ölümcül doz aşımını ve iyileşme sürecini konu alıyor.

Albüm, Lovato’nun aktör Max Ehrich ile popüler bir haber haline gelen ayrılışı gibi en karanlık anlarının üstesinden gelme yolculuğunu da içeriyor.
Her şarkısına ayrı bir anlam yükleyen Demi Lovato, babasıyla olan ilişkisiden, vücuduyla ilgili yaşadığı güvensizlik problemine kadar bu süreçte yaşadığı sorunlarına albümünde yer vermiş.Aynı zamanda Demi, Mart 2021'de Instagram hikayesinde  "Albüm yapmanın nesi harika biliyor musun? İstediğin her şeyi söyleyeceksin, olabildiğince açık ve dürüst ol ve sonunda hikâyeyi kimin beğenmeyeceğine bakılmaksızın kendi tarafını anlat.” Şeklinde yaptığı paylaşımla, aslında bu albümün onun için ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu tüm şeffaflığıyla bizlere göstermiş oldu.

 Nisan ayında yayınladığı ve hastanede yaşadığı dönemin yansımalarını içeren harika kliple sizleri baş başa bırakıyorum.