cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

THEREFORE I AM: BİLLİE EİLİSH’İN YENİ REKORU

Henüz 19 yaşında olan Billie Eilish, “Therefore I Am” teklisi ile yeni rekora daha imza attı. Genç sanatçı, yeni parçası ile kısa sürede The Billboard’un Alternative Play listesinde zirveye ulaştı. “Therefore I Am”, Eilish’in “Bury A Friend”, “Bad Guy” ve “Everything I Wanted” teklilerinden sonra zirvede yerini alan dördüncü teklisi oldu.

2020 Grammy ödüllerinde de “Bad Guy” ile beş dalda Grammy kazanan Eilish, bu sefer “Therefore I Am” ile kendi dinlenme rekorunu kırdı. Yeni jenerasyonun sevilen sanatçısı Billie’nin, yükselen ivmesiyle daha da fazla ödülü evine götüreceğinin sinyallerini verdiğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda Billie, yükselen başarısını 2021 yılında da devam ettireceğini tüm rakiplerine göstermiş oldu.  

Dark Pop olarak adlandırılan melonkolik ama aynı zamanda hareketli olan bu türü, “Therefore I Am” teklisi ile dinleyicilerine sunan Billie Eilish’in herkesin beğenisini kazandığı açık. Eğer sen de hem eğlenmek, hem de Billie’nin melankolik ses tonuna kendini bırakmak istiyorsan, şimdi kendini bu harika alternatif şarkıyla baş başa bırak.