cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

AMAZON’DAN RİHANNA BELGESELİ: BU YAZ GELİYOR

2005 yılından bu yana müzik piyasasının en ünlü isimlerinden olan Rihanna önümüzdeki günlerde 33. yaşını kutlayacak. 20 Şubat 1988 yılında Barbados’da doğmuş olan Robyn Rihanna Fenty’nin şu anda 9 albümü mevcut olsa da kendisi 2018 yılından beri müzik sektöründe aktif değil. 2019 yılında Raggae tarzında bir albüm tamamladığını söyleyen Rihanna albümü yayınlamamıştı. Müziğe ara verdiğinden beri kendi markası ile uğraşan şarkıcıyı artık bir iş kadını olarak da tanımlamak mümkün. Hayranları hala albüm beklentisi içinde olsa bile kendisinin kesinlikle başka planları var diyebiliriz.

Müzik sektöründeki durgunluğuna rağmen hayranlarını sevindirecek son gelişmelerden sonuncusu Amazon’un yapımını üstleneceği bir Rihanna belgeseli. Belgesel 2016 yılında duyurulmuş olmasına rağmen hâlâ yapım aşamasında. Neredeyse beş yıldır üzerinde çalışılan projenin yönetmen koltuğundaki Peter Berg yayın tarihinin 2021’in yazını bulacağını belirtiyor. Rihanna’yla proje üzerinde geçirdiği senelerin efsanevi olduğunu belirten yönetmen Rihanna’nın yoğun temposunun prodüksyonu yavaşlattığını ekliyor. Berg’e göre temposuna yetişmesi çok zor olan bir kadın olan Rihanna’yı belgeselinde tüm kimlikleriyle göreceğiz.

Yaptığı tüm işlerle adından söz ettiren Rihanna’nın belgeselini merakla bekliyoruz ve müzik yapmaya devam etmesini umuyoruz. 33. yaşın kutlu olsun Riri! Müzik dünyasından gelecek son haberler için takipte kalın.