cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

HOUSE OF GUCCİ, MERAKLA BEKLENEN FİLM

Lady Gaga’nin Instagram paylaşımı üzerine merakın giderek arttığı Ridley Scott’ın yönettiği film House of Gucci, Patrizia Reggiani (Lady Gaga) ve lüks moda evinin varisi Maurizio Gucci’nin (Adam Driver) gerçek hikayesine dayanıyor.

Gucci ikilisi 1973’te evleniyor ve Allegra ve Alessandra adında iki çocuğu oluyor. Reggiani aynı zamanda evlilikleri sırasında  tanınmış bir sosyetikmiş. “Bisiklette mutlu olmaktansa Rolls-Royce’da ağlamayı tercih ederim,” söylemiyle de nasıl bir mentalitede olduğunu anlamak zor olmasa gerek. Bu arada Gucci, pervasız harcamalarıyla tanınan ve sonunda moda şirketinin hisselerini Bahreyn merkezli bir ticaret bankası olan Investcorp’a satmasıyla biliniyordu.

Film, Guccio Gucci’nin torunu Maurizio cinayetinin harika bir dram şeklinde karşımıza çıkacağının sinyallerini de verdi. Gaga, Gucci’nin kurucusunun torununun Maurizio’nun 1995’te öldürülmesini planlamaktan yargılanan eski karısı Patrizia Reggiani’yi canlandırıyor.

Gaga, Ridley Scott’ın yeni Gucci filminin Avrupa’da karla kaplı bir çekimden kalan fotoğrafını “Bay ve Bayan Gucci” notuyla Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Oyuncu kadrosunda Lady Gaga’nın yer almasında A Star Is Born filmi için yazdığı şarkısı “Shallow”un Oscar kazanmasının  ve kendisinin aynı zamanda En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmesinin etkisi olduğu kesin. Adam Driver da daha önce BlacKkKlansman ve Marriage Story’deki performansları için birçok ödüle aday gösterilmişti.