cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

ANİMALS ON THE LOOSE: A YOU VS WİLD MOVİE! – NETFLİX’İN YENİ İNTERAKTİF FİLMİ

İnanılmaz Kurtuluş dizisiyle daha yakından tanıdığımız maceraperest Bear Grylls bu sefer de interaktif bir Netflix filmiyle maceralarına devam ediyor! Bu seferki tek fark, bizim de hareketlerine yön verebiliyor olmamız.

Yine bir Netflix yapımı olan Black Mirror: Bandersnatch filminin inanılmaz konsepti etkileşimli sinema teknolojisiyle tüm dikkatleri üzerine toplamış ve büyük bir başarı elde edilmişti. Aynı teknolojiyle tasarlanan bu yeni film Animals on the Loose: A You vs Wild Movie’de de seyirci bir yandan izlerken diğer yandan senaryoyla etkileşime geçiyor ve böylece gidişatı kendisi belirleyebiliyor!

Bu heyecan verici filmin konusu ise şöyle: Elektrik kesintisi yaşanan bir safari bölgesinde bir aslan yakındaki bir köye doğru gidiyor, bir babun serbest kaldıktan sonra falezlere doğru ilerliyor ve daha fazla hayvan kaçmadan önce kontrolün yeniden sağlanması gerekiyor. Sorunu çözmesi için bölgeye Bear Grylls çağırılıyor fakat onun da sizin yardımınıza ihtiyacı var! Yapacağınız seçimlerle ona yardım etmeye ne dersiniz?

Daha fazlası için Radyo Bilkent’i takip etmeyi unutmayın!