cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

SELENA GOMEZ’DEN İSPANYOLCA İLK ALBÜM, REVELACIÓN

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, 2021 yılına damgasını vuracak yepyeni şarkılarla giriş yaptı. Geçen yılın başlarında 3. solo albümü olan Rare’i dinleyicileriyle buluşturan Gomez, bu sefer tercihini tamamen İspanyolca şarkılar içeren  ve 12 Mart’ta çıkacak olan ‘’Revelación’’ adlı albümünden yana kullandı.

Ünlü şarkıcı, Apple Müzik’e verdiği bir röportajda ‘’Bunu son 10 yıldır yapmak istiyorum, İspanyolca bir proje üzerinde çalışmak. Çünkü mirasımdan inanılmaz gurur duyuyorum ve bunun gerçekleşmesini çok istiyordum. Bence İspanyolca şarkıları daha iyi söylüyorum.’’ ifadelerini kullanarak İspanyolca bir albüm yayımlama isteğini belirtti.

Revelación albümündeki ilk şarkı olan De Una Vez’i 15 Ocak Cuma günü hayranlarına sunan başarılı şarkıcı, sosyal medyayı sallayarak sadece 13 saatte 5 milyon dinleyiciye ulaştı. Uzun süredir gözlerden uzak olan sevilen şarkıcı, hızlı bir dönüş yaptığını hayranları başta olmak üzere milyonlara gösterdi.

De Una Vez’in video klibinin sonundaysa albümün bir başka şarkısı olan Baila Conmigo için de sinyallerini verdi. Gomez’in, Tainy ve Rauw Alejandro’nun katkılarıyla hazırladığı albümün 2. şarkısı olan Baila Conmigo ise 29 Ocak Cuma günü piyasaya sunuldu.

 

Müzik piyasasına damga vuran işlerle adından sıkça söz ettiren Gomez’in albümündeki şarkıların tamamını duymak için biz hayranları olarak oldukça sabırsızlanıyoruz. Siz de bizim kadar konuya yakından meraklıysanız Radyo Bilkent’i takipte kalın.