cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

SAVE YOUR TEARS

The Weeknd Ocak ayının ilk haftası After Hours albümüne ait Save Your Tears şarkısının klibini paylaştı. Klip en az The Weeknd’in albümü kadar ses getiren bir yapım oldu. Klipte herkesin maske takması, Abel Tesfaye yani bilinen adıyla The Weeknd’in yüzünde aşırı plastik cerrahi dokunuşlar oluşu, dinleyicileri bunun sektörün şu anki haline bir gönderme olduğu üzerinde tartışmalara sürükledi.

Grammy’e aday olarak bile gösterilmeyen The Weeknd, ödül törenine dahi davet edilmemiş. Save Your Tears klibinde ise maske takmış konuklarla Grammy’deki jüriler ve sektöre bir gönderme yapıldığı düşünülüyor. Yüzündeki operasyonlar kadar yalancı gülümsemesiyle klibi sonlandıran The Weeknd, sektörün şu an ne kadar yapay olduğunu, herkesin birbirine fiziksel olarak ne kadar benzediğini akıllıca vurgulamış.

 

After Hours albümünün dünya çapında başarısı, ilk singleları olan “Heartless”, “Blinding Lights”, “In Your Eyes” ve “Save Your Tears” çıktığından beri müzik listelerindeki yeriyle kendini gösterdi. Billboard 100 listesinde zirveyi alan ve platin sertifika alan singlelar başka bir rekoru daha yanında getirerek, Apple Music kullanıcıları tarafından albümün 1.02 miyon ön sipariş almasına yardımcı oldu. Bunca başarının arasında The Weeknd’in albümünün ve parçalarının Grammy’e aday dahi gösterilmemesi Save Your Tears klibiyle birlikte herkes tarafından tekrar gündeme oturan bir konu haline geldi.