cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Selena Gomez vs Hailey Bieber: Tarafını Seç!

Geçtiğimiz günlerde Selena Gomez ve Hailey Bieber arasında çıkan atışmalar, gündemin tam ortasına oturdu. Sizler için bu olayın derinlerine indik, ilk çıkış noktasına kadar gittik.

Peki Selena ve Hailey’nin tarihçesi ne zaman başladı? Bunun için 2011 yılına geri dönmemiz gerekecek. 2011 yılında Selena Gomez ve Justin Bieber’ın ilişkilerini halka duyurması ile beraber, o dönemin en meşhur çiftlerinden biri olmaları uzun zaman almadı. O dönemde genç kızların kalbini kolaylıkla çalan Justin ve Disney Channel yıldızı Selena, aşklarıyla herkesi kıskandırıyordu. Hayranlar bu ikiliye bir isim bile takmıştı: Jelena! Hailey Bieber da bu furyaya dahil olmuş olacak ki, kendisi 2011 yılında attığı “Yüzde yüz #Jelena’yı destekliyorum!” ve “Kim ne derse desin Selena Gomez ve Justin Bieber’ın ilişkisi tam bir gençlik rüyası.” paylaşımları ile de desteğini göstermekten çekinmedi.

   Bir süre bu böyle devam ederken, Jelena 2014’te ayrıldı. Ayrılıklarından sadece birkaç ay sonra Justin ve Hailey arkadaşlığı ilerledi. Haklarında çıkan sevgili olduklarına dair dedikoduları ise yalanladılar. Bu olaylara rağmen Justin ve Selena ara ara ilişkilerine bir şans daha verip ayrıldılar. Aralık 2015’te ise Justin, Hailey ile fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıp aralarındaki romantik ilişkiyi doğruladı. Justin’in iki kadın arasındaki karasızlığı artık hayranlar tarafından tepki toplamaya başlamıştı.

2016’da Justin ve Hailey yollarını kısa bir süreliğine ayırırken, Justin bu süreçte (2017-2018) Selena’yla son bir kez ilişkilerini sürdürmeyi denedi fakat bu çok uzun soluklu olmadı. Bu ayrılık henüz tazeyken şok etkisi yaratan bir haber gündeme düştü. Justin ve Hailey nişanlanmıştı! Bu olayları uzun süredir takip eden kitle Justin’in yine Selena’ya dönmesini beklerken bu sefer öyle olmadı. Çift, 2019’da evlendi. Evlilikleri boyunca Hailey, Justin’i Selena’dan çalmakla itham edildi. Artık bundan sıkılmış olacak ki, Hailey kendi sesini duyurmak için Call Her Daddy podcast’ine çıkıp Justin başka biriyle çıkıyor iken asla onunla birlikte olmadığını açıkça söyledi. Selena’nın hayranları bu podcast’e tepkisini artırırken hiç beklenmedik bir şey oldu: Selena ve Hailey, Academy Museum Gala’da beraber görüntülendi!

   Artık Selena ve Hailey’nin geçmişine hâkim olduğumuza göre, en son olayları konuşabiliriz. TikTok’u eskiye göre daha aktif kullanan Selena, yanlışlıkla kaşlarını fazla şekillendirdiğini paylaştı. Bunun üzerine Kylie Jenner, Hailey’nin kaşlarını çekip hikâyesinde paylaştı ve “Bu bir kaza mıydı gerçekten?” yazdı. Bu hikâyenin Selena’ya bir atıf olduğu düşünüldü. Kylie ise bu ithamları reddetti, Selena’nın kaşlarını paylaştığı TikTok’u görmediğini söyledi. Selena da buna cevaben, “Katılıyorum! Bütün bu nefret çok gereksiz, ben Kylie’nin bir hayranıyım.” dedi. Tabii bu olaylar burada bitmedi ve olaya son noktayı koyan şey yine bir TikTok oldu. Hailey, bir programda sunuculuk yaparken Taylor Swift’in adı geçmesi üzerine ondan iğrendiğini belli eden bir işaret yaptı. Bu videoya denk gelen ve Taylor Swift’le arasından su sızdırmayan Selena ise “Üzgünüm ama benim en yakın arkadaşım en iyisi ve öyle de olacak.” yorumunu bıraktı.

   Bu ve önceki olaylar dolayısıyla iki tarafa da karşı gösterilen tepkiler büyük bir boyuta ulaşınca Selena sosyal medyaya ara verdiğini, 30 yaşında olduğunu ve bu tarz şeyler için çok yaşlı olduğunu söyledi. Böylece şimdilik bu olay da noktalandı.

Siz hangi taraftasınız? Sizce kim haklı?

Daha fazla böyle olay için Radyo Bilkent’in sosyal medya hesaplarını takip et!