cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

11 Dalda Oscar Adayı: Everything Everywhere All at Once

95. Oscar Ödülleri, Türkiye saatiyle 13 Mart 2023'te Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından sahiplerini bulacak. 11 dalda aday gösterilen "Everything Everywhere All at Once" filmi sinema sevenler tarafından da büyük ilgi ve beğeni topladı.

Filmin yönetmenliğini, Swiss Army Man ikilisi olarak bilinen, Daniel Kwan ve Daniel Scheinert üstlendi. "Everything Everywhere All at Once" ikili dinamikler, komedi, aile draması ve bilim kurguyu aynı anda işliyor. Olay örgüsü depresif kötü karakter Jobu Tupaki'yi çevreleyerek çekici ve komik bir olay örgüsüne sahip oluyor.

Geçtiğimiz senelerde eksik olan temsil çeşitliliğinin, yıllar sonra ilk defa bu sayıda adaylık ile asya kökenli oyuncular tarafından gösterilmesi filmin çokça beğeni toplamasının önemli sebeplerinden biri.

Everything Everywhere All at Once; başka evrenlerde iki insanın arasındaki bağın konuşan kayalar ile ekrana yansıtılması, animasyon tekniği ve CGI kullanımının başarılı ve çeşitli halleriyle beyaz perdeye uyarlanması seyircileri sinemaya topladı. Yer yer seyircileri duygulandıran ve güldüren gibi küçük detaylarıyla izleyenlerini ekrana bağlıyor, ödüllerin verildiği bu dönemlerde de sevenleri mutlu etmeyi devam ediyor.

İzleyicilerine bir çok duyguyu aynı anda hissettiren ve kendi aile ilişkileriyle ilgili düşündüren "Everything Everywhere All at Once" gibi sizi ekrana bağlayacak diğer Oscar adaylıklarından haberdar olmak ve diğer yazılarımızı kaçırmamak için Radyo Bilkent web sitesini sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!