cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Zamanda Yolculuk: That 90’s Show

Bizi 90’lı yılların yaşantısına adeta bir zaman kapsülündeymişiz gibi ışınlayacak dizi That 90’s Show  bu hafta içinde Netflix’te prömiyerini yapacak! Yaratıcılığını Bonnie Turner, Lindsey Turner, Gregg Mettler birlikte üstlendiği dizi için geri sayım şimdiden başladı!

That 70’s Show’un son sezonu çıkalı 15 yıldan fazla oldu ama buna rağmen sitcom dünyasında yerini her zaman korumayı ve unutulmayan diziler arasında yerini almayı başardı. Samimi, eğlenceli ve çocuksu ruhuyla yediden yetmişe herkesi 90’larda ekrana bağlamayı başaran bu dizi, altı gencin Wisconsin’in hayali bir kasabası olan Point Place’deki bir evin bodrum katında yaşadıkları maceralarını konu alıyor. Kitty ve Red Forman gözetiminde bodrum katında geçirdikleri zamanı izlerken siz de 70’lere dönüp onların gruplarının bir parçası oluyor, 70’leri birlikte yaşama fırsatına erişiyorsunuz.

Şimdi ise That 70’s Show’un devamı gibi olacak That 90’s Show için geri sayım başladı! İlk bölümü 19 Ocak Perşembe günü Netflix’te gösterilecek olan bu dizinin gelin detaylarına hep beraber bakalım.

Yine ABD’nin Wisconsin eyaletinde geçecek olan bu dizi, bir grup gencin hayatını konu alacak. Kitty ve Red oğulları Eric’i evden gönderdikten sonra artık rahat bir hayat geçirip yaşlılıklarının tadını çıkarmayı düşünürken torunlarının yaz için ortaya çıkması onların tüm planlarını suya düşürüyor. Bu durumdan pek rahatsız oldukları da söylenemez aslında çünkü oyunculuğunu Callie Haverda’nın üstlendiği torunları Leia için bodrum katını son hız hazırlamaya başlıyorlar. 70’lerden bu yana değişen kültürü de beraberinde getirecek olan Leia, bu bodrum katına yeni bir hayat kazandıracak! Tabii Kitty ve Red’in bu değişime alışma süreçleri nasıl olur bilemiyoruz.

Bu dizide  Kitty ve Red’i sürekli göreceğimiz gibi That 70’s Show’un karakterlerinden Ashton Kutcher, Mila Kunis, Laura Prepon ve Topher Grace’in konuk oyuncu olarak rol alacaklarını duyduk. Leia’nın adını. Eric’in uzun zaman önce çok çok uzak bir galakside bulunan bir kişiden aldığı düşüncesi de bir türlü çıkmıyor aklımızdan ama tabii bunu diziyi izledikçe anlarız????. Siz de That 90’s Show’un bir parçası olmak istiyor ve konsepti merak ediyorsanız That 70’s Show’un kendisine bakmayı ve fragmana bir göz atmayı unutmayın! 

https://www.youtube.com/watch?v=F36HBFGxWkg

19 Ocak için patlamış mısırınızı yanınıza almayı unutmayın, şimdiden iyi seyirler! Güncel dizi haberlerini kaçırmamak ve diğer yazılarımızdan haberdar olmak için Radyo Bilkent’in sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!