cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Bekleyiş Son Buluyor! Black Panther: Wakanda Forever

Heyecanla beklenen filmlerden biri olan Black Panther: Wakanda Forever için bekleyiş son buluyor! Yönetmenliğini Ryan Coogler’ın üstlendiği ve 2018’de vizyona giren Black Panther filminin ikincisi olan Black Panther: Wakanda Forever’ın 11 Kasım’da beyaz perdede gösterilmesi planlanıyor. 


Black Panther, Marvel’ın ilk siyahi süper kahramanı olması nedeniyle çok büyük ilgi toplamış ve Chadwick Boseman (T’Challa) küçük çocukların idolleri arasında da hızla yerini almıştı. Çok sayıda film ve diziye imza atan ve filmin başrol oyuncusu olan Chadwick Boseman, kolon kanseri nedeniyle geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybetmiş ve zamansız ölümüyle herkesi sarsmıştı. Oyuncunun anısına “T’Challa” rolünün kimseye verilmediği bu nedenle de yeni bir “Black Panther” karakteri ile tanışacağımız ve hikâyenin başka bir yönde ilerleyeceği söyleniyor. 


Peki Bu Filmde Bizi Neler Bekliyor? 

Bir önceki filmde T'Challa, babasının ölümünün ardından Wakanda Kralı olmuş, halkının güvenliğini sağlamak ve yaşam biçimini korumak için uğraşlar göstermişti. Yeni çıkacak filmde ise T’Challa’nın ölümü ardından Wakanda halkının hayatta kalma ve ülkelerini koruma mücadelesi beyaz perdeye taşınacak. Wakanda Forever heyecan verici olasılıklarla dolu fakat Chadwick Boseman'ın beklenmedik ölümünün ardından herkesin kalbi buruk bir şekilde vizyona giriyor. 


Filmin kadrosunda Letitia Wright, Winston Duke, Dominique Thorne ve Michaela Coel gibi isimler yer alması izleyicileri şimdiden heyecanlandırıyor. İşte Black Panther: Wakanda Forever’ın fragmanı! 



Güncel dizi ve film haberlerinden kopmamak için Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!