cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

63. Grammy Ödülleri Töreni

63. Grammy Ödülleri töreni 14 Mart 2021’de Los Angeles’taki Staples Center’da gerçekleşti. Pandeminin zor şartlarına ayak uydurarak gerçeklerşitirilen tören, eski ödül törenlerini aratmayacak güzellikteydi.

Yine kadınların rekolarının konuşulduğu ihtişamlı gecede Megan Thee Stallion “En iyi yeni sanatçı” ve “En iyi rap şarkısı” ödüllerini evine götürürken aynı zamanda ilk kez en iyi rap şarkısı ödülüne bir kadın sahip oldu. Beyoncé ise 28.ödülünü alırken, en fazla Grammy’e sahip kadın sanatçı olarak listelere geçti. Taylor Swift ise yılın albümünü üç kez kazanan ilk kadın sanatçı olarak tarihe geçti.

Başlıca Grammy ödüllerini konuşursak kazananlar şöyle oldu;

Yılın Albümü: Taylor Swift – Folklore

Yılın kaydı: Billie Eilish – Everything I Wanted

Yılın Şarkısı: H.E.R. – I Can’t Breathe

En iyi yeni sanatçı: Megan Thee Stallioni

En İyi Pop Solo Performansı:  Harry Styles – Watermelon Sugar

İkili veya Grupla Yapılmış En İyi Pop Performansı Ödülü: Lady Gaga ve Ariana Grande -Rain On Me

Ödüllerin yanısıra müziğe de doyduğumuz bu dört saatlik ihtişamlı törende sunucu Trevor Noah de “Uzun zamandır bir konsere gidemediğini biliyorum O yüzden bu gece konseri size getiriyoruz.” sözleriyle harika müzik performanslarının haberini vermişti.

Sahne şovları, Harry Styles, Billie Eilish ve Haim’den arka arkaya üç performansla başladı. Açılışı bu törende ilk Grammy’sine kavuşan Harry Styles “Watermalon Sugar” ile yaptı. Sahne alanlar arasında çok konuşulan diğer isimler ise şüphesiz ki harika performanslarıyla Post Malone, BTS, Doja Cat ve Dua Lipa oldu. Sizleri Dua Lipa’nın performansıyla baş başa bırakırken bu konserlere uzak kaldığımız günlerde diğerler performansları da izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.