cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

The Umbrella Academy 3. Sezon: Kıyamet ve Yine Kıyamet

“Bir söylenti duydum, The Umbrella Academy’nin bu sezonu çok iyiymiş!”

Netflix’in aynı isimli fantastik süper kahraman çizgi romandan uyarlanan serisi The Umbrella Academy 3. sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor! 22 Haziran’da yeni sezonuyla aramıza dönen dizi, çıkar çıkmaz Netflix Top 10’e yerleşti. Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşleri konu alan dizide, şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehditin açığa çıkması ise hikayeyi epeyce heyecanlı kılıyor. 2. sezonun sonunda dünyayı bir felaketten kurtaran “Şemsiyeler” görünen o ki aslında her şeyi daha da beter hale getirmiş. Ekip, zaman çizgisini değiştirerek aslında babalarının yeni çocuklar evlat edinmesine sebep olmuş: The Sparrow Academy!

Yeni zaman akışında, bir yandan varlıklarını tehdit eden yeni üvey kardeşleri Serçeler ile anlaşmaya varmaya çalışan Şemsiyeler bir yandan da yeni bir kıyameti engellemeye çalışıyor. Dünya üzerinde kaosun hakimiyet kurmasıyla beraber Şemsiyeler ve Serçeler’in iş birliği yapması gerekmesi ise iki tarafın da sinirlerini bozmuş durumda. Dünyayı kurtarma çabası içindeki kahramanları bir araya getiren iki şey olacak: Ölüm ve düğün!

The Umbrella Academy yeni sezonuyla birlikte birçok soruya yanıt verirken aynı zamanda geçmişi kurcalayarak yeni kafa karışıklıkları da meydana getirmiş. Şimdilik dizinin 4. sezonu hakkında bir bilgi bulunmasa da umuyoruz ki bir sonraki yaz yeni sezonuyla beraber kafamızdaki tüm soru işaretlerine ışık tutarlar! Kısacası Radyo Bilkent olarak bu sezonu çok sevdik, umarız Şemsiyeler ve Serçeleri yeni sezonda bir an önce beraber görebiliriz!