cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

İçimizi Isıtan Yeni Dizi: The Summer I Turned Pretty

To All The Boys I Loved Before serisinin yazarı Jenny Han’ın The Summer I Turned Pretty isimli kitap serisinden uyarlama olan dizi, bu yaz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir! Bu Amazon Prime dizisinin ilk sezonu yalnızca yedi bölümden oluşuyor ve tek oturuşta kolayca bitiriliyor!

Dizi, iki farklı ailenin çocuklarının, annelerinin çok yakın dost olmasıyla her yazı birlikte geçirmelerini konu alıyor. Baş karakter Belly (Lola Tung), 16 yaşına yeni giren genç bir kız, ve bu yaz onun için diğer tüm yazlardan çok daha farklı oluyor. Büyüdükçe güzelleşmesiyle birlikte eskiden onu tanımayan kişilerin bile ilgisini çekiyor, özellikle de yıllardır aşık olduğu çocuğun.

Yaz havası, gençlik heyecanları ve aşk üçgenleriyle dolu olan The Summer I Turned Pretty, tam da yaz tatilinde izlemeye değer çerezlik bir dizi. Bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

The Summer I Turned Pretty gibi yazlık dizilerden ve çok daha fazlasından haberdar olmak için Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!