cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Don’t Worry Darling Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Herkesin dört gözle beklediği film Don’t Worry Darling’in ilk resmi fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Vizyona girmesine daha çok zaman olsa da, Don’t Worry Darling kadrosuyla ve ilginç senaryosuyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Başrolünde eski One Direction üyesi ve dünyaca ünlü şarkıcı Harry Styles ile başarılı oyuncular Florence Pugh ve Chris Pine’ın yer aldığı Don’t Worry Darling’in yönetmenliğini filmin de kadrosunda yer alan Olivia Wilde üstleniyor.

1950’li yıllarda Kaliforniya’da ütopik ve deneysel bir topluluğu konu alan bu filmin türü psikolojik gerilim. Başlangıçta oldukça mutlu ve huzurlu bir ilişkinin içinde olan Alice (Florence Pugh), daha sonra yeni taşınmış olduğu bu toplulukta işlerin hiç de göründüğü gibi olmadığını fark ediyor. Bir şeyleri sorgulamaya başlaması hem oradaki yaşantısına hem de kendi akıl sağlığına zarar vermeye başlıyor.

Yayınlanan ilk resmi fragman, Alice karakteri üzerine odaklı. Bu karakterin zamanla yaşadığı yerde gerçekleşen tuhaf olaylardan rahatsız olduğunu ve bu olayların kaynağını öğrenmek için çevresindeki her şeyden ve herkesten şüphelenmeye başladığını görüyoruz. Don’t Worry Darling, bu yıl 23 Eylül’de izleyicilerle buluşmak üzere vizyona girecek.

Don’t Worry Darling gibi herkesin dört gözle beklediği film ve dizilerden haberdar olmak için Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!