cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Vizyondayken Kaçırılmaması Gereken Film: Everything Everywhere All at Once

Her Şey Her Yerde Aynı Anda orijinal adıyla Everything Everywhere All At Once,Daniel Scheinert ve Daniel Kwan'ın yaptığı, 8 Nisan 2022’de vizyona girmiş olan komedi, aksiyon, bilimkurgu türünde bir film. 8.9 IMDB puanına sahip film, Çinli göçmen bir kadının tek başına dünyayı kurtaracağına olan inancıyla atıldığı maceraları konu alıyor. Michelle Yeoh’ın canlandırdığı başrol Evelyn, kendini paralel evrenlerin içerisinde buluyor ve bu evrenler arasında seyahat etmeyi öğreniyor. Süreç içerisinde dünyayı kurtarma gücünün kendisinde olduğunu fark etmesiyle işler daha da karmaşık bir hâl alıyor.

Filmde bulunan absürtlükler bazı eleştirmenler açısından çok beğenilmese de birçok kişi bunların filme ayrı bir hava kattığını düşünüyor. Film, insanı derin düşüncelere daldıran ve aynı zamanda gülmekten izleyenlerin kendini alamadığı sahneleriyle aslında eğlenceli ve farklı bir seyir keyfi yaşatıyor.

Everything Everywhere All At Once’ı diğer bilim kurgu filmlerinden ayıran en önemli özellik ise son zamanlarda revaçta olan paralel evrenler fikrini başarıyla işlenmiş oluşu. Her izlenişte yeni bir detay fark edilmesi de filmdeki emeği gözler önüne seriyor.

Yüksek IMDB puanıyla ve eleştirmenlerin genel beğenisiyle öne çıkan bu filmi vizyondan kalkmadan izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Güncel dizi ve filmler için Radyo Bilkent’i sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın!