cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Rap’in Yeni Yıldızı: Jack Harlow

Whats Poppin şarkısıyla insanların dikkatini çekmeyi başaran Jack Harlow, 8 Nisan 2022 günü yeni albümünden bir tekli olan First Class’ı yayımladı. Kentucky asıllı bu Rap sanatçısı dünya çapında çokça beğenilen Industry Baby şarkısını 23 Temmuz 2021 tarihinde Lil Nas X ile birlikte çıkardı. Harlow, bu şarkı ile birlikte ismini çok daha yaygın bir kitleye duyurmayı başardı. Whats Poppin şarkısından sonra tarz değişikliği ile birlikte daha çok insana hitap eden bir sanatçı haline geldi. Bu sayede Harlow’un sevenleri çoğalmaya başladı.

Harlow’un ilk albümü That’s What They All Say, Billboard 200’de 5. sıraya yerleşmeyi başardı. Albümünden bir tekli olan Tyler Herro, Whats Poppin ile birlikte Hot 100’e girdi ve bir çıkış albümüne göre oldukça başarılı sıralamalara imza attı.

Jack Harlow, 2022 yılındaki ilk teklisi Nail Tech’i 18 Şubat tarihinde yayımladı. Şarkı, Harlow’un hayranları ve rap müzik severler tarafından büyük ilgi gördü. Bu şarkı sayesinde, Jack Harlow’un hayran kitlesi gittikçe genişledi. Nail Tech, Hot 100’de 18. Sıraya yerleşerek iyi bir başarı yakaladı. Jack Harlow, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Grammy Ödülleri’nde Lil Nas X ile birlikte sahne aldı ve izleyenler için keyifli bir performans sergiledi.

Jack Harlow, 6 Mayıs 2022 tarihinde Come Home The Kids Miss You adlı ikinci albümünü yayımlayacağını duyurdu. Herkes bu albümün çıkmasını dört gözle bekliyor!

Jack Harlow gibi başarılı ve yetenekli yeni nesil sanatçılardan haberdar olmak için Radyo Bilkent Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!