cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

MayFest 101

Hepimizin uzun zamandır beklediği, Spring Fest yani bildiğimiz adıyla MayFest geri dönüyor!

Bilkent öğrencileri ve mezunlarının katılımıyla yılın en eğlenceli etkinliği, mayıs ayının vazgeçilmezi MayFest iki yılın ardından tekrar bizlerle. Covid-19 pandemisinin getirdiği koşullar sebebiyle yapılamayan MayFest, bu sene 7 Mayıs'ta 12.00’dan 21.00’a kadar bizleri çim alana bekliyor. Tabii ki eğlence burada bitmiyor, devamında maNga’nın bizlere eşlik edeceği konser için Odeon’da buluşuyoruz!

Bu senin ilk MayFest deneyimin olacak ise okumaya devam et, bunlar çok işine yarayacak!

 

MayFest Nedir?

Bahar şenliğinin Bilkent’teki adı MayFest’tir. Mayıs ayı içerisinde yapılan bu bahar şenliğinde Bilkent ailesi baharın en büyük eğlencesini yaşar!

 

Ne Yapmalı?

Mayıs ayı soğuk ama güneşlidir yani ne zaman ne olacağını bilemezsin. Bizden tavsiye, sabah saatleri için güneş gözlüğünü ve şapkanı unutma, bu eğlenceli günde başına güneş geçsin istemezsin.

Akşam saatleri için ise yanında kendini sıcak tutacak bir kıyafet olması şart, tabii Radyo Bilkent Open Air Parti’de eğlenirken çok da üşüyeceğini sanmıyoruz ama sen yine de dikkat et.

Kamp sandalyeni kapıp gelebilirsin ama eğlencenin boyutu arttıkça sandalyene yer bulmakta zorlanabilirsin!

 

MayFest Çimleri

Her yıl olduğu gibi eğlence hepimizin bildiği çimlerde başlayacak. Burada otururken etkinliklerin ardı arkası kesilmeyecek. Aklına gelebilecek her şeyi bu alanda bulabilirsin. Yoga ve zumba etkinliklerinden voleybol turnuvalarına, oyunlardan workshoplara birçok stand ve etkinlik alanda olacak!

Bunların yanında yemek ve içecek için de endişelenmene gerek yok, alan içinde farklı yemek standlarını bulman da mümkün. (Son yapılan MayFest’in favorisi çim alan içinde bulabileceğin, ananas içinde servis edilen içecekti, bizden söylemesi.)

Bunların yanında en eğlenceli şeylerden biri oyun alanları. Arkadaşlarınla harika vakit geçirip yarışabileceğin çeşitli mini parkurları sakın kaçırma!

 

Radyo Bilkent Open Air Party

İşte her MayFest’in vazgeçilmezi, çim alandaki en büyük eğlencenin olduğu an. Radyo Bilkent DJlerinin sahneyi aldığı iki saatlik sürede hareket etmediğin bir an olmayacağına söz verebiliriz. Tüm yılın stresini atacağımız, dansa ve müziğe doyacağımız bu partiyi kimse kaçırmak istemez. 

Çim alanda 18.00 ve 20.00 arasında gerçekleşecek olan partide eğlencenin ritmini hep birlikte tutacağız. Bu sene son MayFest’te olduğu gibi Cem Akça dj kabininde yerini alıp Bilkentli gibi eğlenmenin ne olduğunu herkese gösterecek. 

 

Odeon

İstisnalar dışında her yıl, harika sanatçıların sahne aldığı Odeon’da bu sene bizlere maNga eşlik edecek. Ankaralı grup, Türk alternatif rock müziğin Mtv Ödüllü öncü gruplarından. Eurovision’da nasıl birinci olamadık? sorusunu fazlaca duyan grup bu kez de bizler için Eurovision’u tekrar yaşatacak. Eğer hala maNga’nın şarkılarını bilmiyorsan çok geç olmadan dinlemeye başla, Odeon’da herkesin son ses eşlik ettiği şarkıları kaçırmak istemezsin!

Odeon konseri için biletini SRS üzerinden almayı unutma, girişte kartını okutarak girebileceğin alandaki eğlenceyi bilet yüzünden kaçırmak istemezsin. 

Radyo Bilkent ailesi olarak tüm gün bizlerin de alanda olacağını aklında olsun. 7 Mayıs’ta standımıza uğrayıp birbirinden zevkli oyunlarla eğlencene eğlence katmak istersen standımıza uğrayabilirsin. Hepimizin heyecanla beklediği MayFest için artık hazırsın, baharın en güzel etkinliği için 7 Mayıs gününü takviminde işaretlemeyi unutma! Daha fazla ayrıntı için Twitter ve Instagram hesaplarımızı takip edebilirsin.