cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Lady Whistledown’dan Yeni Haber: Bridgerton 2. Sezon Geldi!

Netflix’in sevilen dönem dizilerinden Bridgerton, 25 Mart’ta ikinci sezonu ile sevenleriyle buluştu! İlk 28 gününde 82 milyon kullanıcı tarafından izlenerek, ilk çıktığında Netflix'in en çok izlenen dizisi olmuştu. Tarihi ve o dönemki gerçeklikleri farklı bir bakış açısıyla yorumlayan, müzikleriyle de hepimizi etkileyen Bridgerton’ın ilk sezondaki odak noktası Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton olmuştu.

kişi, adam, iç mekan, dik içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

İlk sezon başrollerinde Regé-Jean Page ve Phoebe Dynevor’ın olduğu dizi, Londra sosyetesinde geçen konuları ele alıyor. Dizi, Lady Whistledown adlı bilinmeyen bir kişinin çıkardığı sosyete gazetesi etrafında gelişen olayları anlatıyor. Başrollerinden Phoebe Dynevor’ın canlandırdığı Daphne, ailesinin izinden gidip âşık olacağı bir adamla evlenmek istiyor. O sırada da sosyeteye yeni yeni katılan ve annelerin gözdesi ideal damat adayı olan Hastings Dükü Simon ile tanışıyor. Daphne ve Simon’un zamanla birbirlerine âşık olmalarıyla devam eden dizi herkesi bu sayede daha da fazla ekrana toplamıştı.

 kişi, dik, düğün, kalabalık içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Peki ikinci sezonda bizi neler bekliyor?

Bu sezon ise Daphne ve Hastings Dükü’nün aşkını bir kenara bırakarak ailenin büyük oğlu, vikont Anthony Bridgerton'ın âşık olma serüveni anlatılıyor. Anthony aşkı ararken bir yandan kendisinin kim olduğunu öğreniyor, bir yandan da kendi zaaflarının ve insanlarla arsasına ördüğü duvarların farkına varıyor. Ailesinin adını devam ettirmek için evlenmek isteyen Anthony’nin Simone Ashley ve Charithra Chandran'ın canlandırdığı Kate ve Edwina adlı kız kardeşler arasında kalması ve ortasında kaldığı aşk üçgeninin zorlukları anlatılıyor.

Siz de en güncel dizi ve film haberlerine anında ulaşmak istiyorsanız, Radyo Bilkent Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın!