cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Harry Styles’ın Gelecek Albümü: Harry’s House

  Harry Styles, yeni duyurduğu albümüyle uzun süredir beklemekte olan hayranlarını sevindirdi. Harry’nin üçüncü solo stüdyo albümü olacak olan bu albümün çıkış tarihi ise, 20 Mayıs olarak duyuruldu. Bu haberi duyurmak için Styles’ın Instagram’a attığı gönderi ise 7 milyonun üzerinde beğeni aldı.

  En son 2019 Aralık ayında “Fine Line” albümünü yayınlamıştı. Grammy adaylıkları dahil olmak üzere birçok başarıya imza atan bu albümden üç yıl sonra, Harry’den yeni albümün sinyalleri gelmeye başlamıştı.

  Albümün kapağı ve tasarımı ise oldukça konuşuldu. “Harry’s House” ismini verdiği albüm, isminin hakkını verir bir şekilde ev konseptli gözüküyor. Albümün kapak fotoğrafı da bu temaya uyuyor. Albümün içeriği ise hâlâ merak konusu.

  

  Harry’nin YouTube kanalında ise albümün kısa bir tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan videoda konserlerden ve sahneden kesitler yer alıyor. Harry’nin sahneyi evi olarak görmesinin albümde etkisi olduğu düşünülüyor. Ayrıca albümün önceki iki albümüne kıyasla daha farklı olması da bekleniyor.

  Albümün ilk teklisi “As It Was” 1 Nisan günü yayımlandı. “As It Was” adlı parça, hayranlar tarafından büyük ilgi gördü. Hareketli bir parça olan As It Was, Harry’nin artık eskiden üyesi olduğu müzik grubu olan One Direction’ın müzik türünden tamamen sıyrıldığını, kendi tarzını bulduğunu bize bir kere daha kanıtlıyor.

Müzik haberlerini kaçırmamak, gündemden haberdar olmak için Radyo Bilkent’i takip etmeyi unutma!