cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Dua Lipa ve Henry Cavill’i Bir Araya Getiren Film: Argylle

Geçtiğimiz günlerde Henry Cavill ve Dua Lipa’yı bir araya getirecek “Argylle” filminden ilk görüntüler yayınlandı. Sevilen iki ismi bir araya getiren yapım şimdiden gözleri üzerine toplamayı başardı.Apple TV+ platformunda bu sene karşımıza çıkacak olan filmin yönetmenliğini Matthew Vaughn üstleniyor. Ellie Conway’in bu sene eylül ayında yayımlanması beklenen aynı isimli romanına dayanan Agrylle, bir casusluk hikayesini ekranlara taşıyacak. 

Film, hafıza kaybı yaşayan usta casus Agrylle’i konu ediniyor. Film, Casusluk romanları ile tanınan başarılı bir yazar olduğuna inandırılan Agrylle’in hafızasını geri kazandığında eskiden çalıştığı kurumdan intikam alma hikayesini anlatıyor.

Agrylle, Henry Cavill ve Dua Lipa’nın yanı sıra Samuel L. Jackson, Catherine O’Hara, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard ve Bryan Cranston gibi usta isimleri de bir araya getirecek. Filmin orijinal müzikleri ise Dua Lipa tarafından hazırlanacak.

Dua Lipa’nın Lagrange rolü ile oyunculuğa ilk ciddi adımını atacağı filmin yayın tarihi henüz kesin olarak bilinmiyor ancak Argylle’in bir üçlemenin ilk filmi olacağı söyleniyor.

En yeni filmlerden ilk benim haberim olsun diyorsan, Radyo Bilkent’in Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutma!