cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

“Michael” Filmi Geliyor

Popun kralı ünvanına sahip efsane şarkıcı Michael Jackson’ın hayatı film oluyor!

Son dönemlerde Bohemian Rahpshody başta olmak üzere adından çokça söz ettiren filmlere imza atmış yönetmen Bryan Singer, popun kralı Michael Jackson’ın hayatını konu alacak olan bir filme imza atacaklarını duyurdu.

Film, kariyeri boyunca Billie Jean, Beat It, Thriller, The Way You Make Me Feel gibi dillerden düşmeyen şarkılara imza atmış müzik efsanesinin kariyerinin en parlak dönemleri, hayatında yaşadığı zorluklar, bunların kariyerine etkisi ve ölümünü konu alacak.

Filmin senaristliğini Gladyatör ve Göklerinin Hakimi filmlerinin yazarı ve üç Oscar ödüllü senarist John Logan,  yapımcılığını Freddie Mercury’nin hayatını başarıyla anlatan Graham King, John Branca ve McClain yapacak.

Filmle ilgili yapılan basın açıklamasında, filmin Michael Jackson hayranlarını yeterince tatmin edeceği ve başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatından da kesitlerin bulunacağı derinlemesine bir karakter analizi olacağı belirtildi.

Henüz vizyon tarihi belli olmayan film için biz şimdiden çok heyecanlıyız. Siz de en güncel sinema haberlerine anında ulaşmak istiyorsanız, Radyo Bilkent Instagram ve Twitter hesaplarını takip etmeyi unutmayın! Radyo Bilkent’le kalın!