cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Yeni Batman Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Robert Pattinson ve Zoe Kravitz’in başrollerini üstlendiği Matt Reeves imzalı The Batman filmi, DC’nin Kara Şövalyesini tekrar beyaz perdeye taşıyor. İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz sene yayınlanan ve pandemiden dolayı iki defa ertelenen filmin 4 Mart 2022’de vizyona girmesi bekleniyor. 

zoe kravitz batman kedi kadın robert pattinson batman hd masaüstü duvar  kağıdı : geniş ekran : yüksek çözünürlüklü : tam ekran

Filmde Bizi Neler Bekliyor?

Bruce Wayne’in Batman olmasının ikinci yılında odaklanan film, fragmandan ve yönetmen Matt Reeves’in söylediklerinden anladığımız üzere bize daha karanlık ve farklı bir Batman gösterecek.

Film için “Bu filmdeki kötü karakterler de en az Batman kadar korkutucu. Yapımın bir aksiyon, dedektiflik ve psikolojik gerilim hikâyesi olduğunu söyleyebilirim. Bu da onu şu ana kadar yapılan Batman filmlerinden farklı bir yere koyuyor.” açıklamasını yapan Reeves, filmin eski Batman filmlerinden farklı olarak Bruce Wayne’in dedektif tarafına odaklanacağını söyledi. Aynı zamanda çizgi romanlarda önemli yere sahip olan The Riddler ve Penguin gibi birçok karaktere filmde yer verileceğini de hayranlara bildirdi.

Yönetmen Matt Reeves’in Yayınladığı Sahne

Birkaç gün önce filmdeki bir cenaze sahnesinin internete sızdırılması üzerine filmin yönetmeni Mat Reeves, Twitter hesabından "Çoğunuz internette dolaşan, The Batman'den bu sahneyi görmüşsünüzdür. Ben de bu videoyu 4K olarak Vimeo'ma koymaya karar verdim." açıklamasını yaparak üç dakikalık bu sahneyi filmi bekleyenlerle paylaştı. Daha önce fragmanlarda da bazı kısımlarını gördüğümüz; Bruce Wayne, Jim Gordon ve The Riddler gibi önemli karakterlerin de yer aldığı bu cenaze sahnesi filmi bekleyenlerin heyecanını daha da artırdı.

 

Yetenekli kadrosu ve yeni tarzıyla izlemekten sıkılmadığımız Bruce Wayne’e yeni bir soluk getireceğe benzeyen “The Batman” ve bunun gibi heyecanla beklenen daha birçok filmle ilgili yeni haberleri kaçırmamak için Radyo Bilkent’i takip etmeyi unutmayın!