cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Kış Aylarının En Gözde Tatil Yerleri

Bir yandan kış mevsimi, bir yandan da kar coşkusu hepimizi heyecanlandırırken, küçük bir hafta sonu kaçamağı yapmayı planlayan kaç kişiyiz? Tam olarak vücudumuzu ısıtmayacak ama içimizi ısıtacak bir etkinlik dönemi geldi çattı! Türkiye’nin dört bir yanı karla kaplanmışken evde oturmak olur mu diye düşündük ve sizin için radarımıza giren, ülkemizdeki 3 büyük kayak merkezini tanıttık.

Bursa-Uludağ

Arkadaşlarınızla derslere mola diyorsanız Uludağ sizin rotanızda kesinlikle olmalı. Gündüz güzel manzaralı pistlerinde başlayan eğlence, gece durmadan devam ediyor. Düzenledikleri etkinlikleriyle ise misafirine her çeşit eğlenceyi sunan Uludağ’ın keyfi hiçbir zaman bitmek tükenmek bilmiyor. Aynı zamanda ortak satılan “skipass”lerden alarak her pistin tadını ayrıca çıkarmanız mümkün, skipass ise kısaca pist ücreti ve pistlere ulaşım ücreti yerine kullanılan bir çeşit kart.

kar, açık hava, gök, kayak içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çankırı-Ilgaz

Derslere mola ama biraz da kafa dinlemek gerek diyorsanız Uludağ’dan sonraki ikinci merkezimiz sizin için Ilgaz oluyor. Ilgaz Dağı Milli Parkı’nın içinde bulunan pistleriyle size harika bir manzara deneyimi yaşatıyorken sessizliğiyle de içinizi huzurla dolduruyor. Ilgaz’ın pistlerinin ilginç bir yanı var; o da iki şehrimize de iniş sağlıyor olması... Dağın ön yüzünde Kastamonu’dayken arka tarafta kendinizi Çankırı’da bulabiliyorsunuz. Kastamonu tarafı daha kalabalıkken Çankırı tarafı size kendinizle baş başa zaman tanıyor. Ama Milli Park’ın içinde olduğunuz için kayarken arkanızı kolaçan edin deriz! Bir bakarsınız belki bir kızıl geyik size eşlik etme kararı almıştır.

kar, açık hava, memeli, grup içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kars-Sarıkamış

Radarımıza son olarak ışıltısıyla birlikte kristal karlar diyarı Sarıkamış takıldı. Dünyada en bilinen haliyle Alpler’de görülen toz kristal kar, ülkemizde sadece Sarıkamış’ta bulunmakta. Hatta bu öyle bir kar ki, kristalleri gözle görülebiliyor ve telefonlarınızla fotoğraflayabiliyorsunuz. Diğer kayak merkezlerine oranla çok daha uzakta olsa da 9 ayrı pistiyle size unutulamaz bir deneyim yaşatıyor. Pistlerden kayarken yağan kristal karların pırıltısı gözümüzü kamaştırır diye sakın korkmayın çünkü Sarıkamış’ta göz kamaştıracak olan sizlersiniz!

ilkbahar içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

Eğer bulunduğunuz şehirdeki kar size yetmiyorsa hâlâ bir kış tatil planı yapmak için geç kalmış sayılmazsınız. Harika bir tatile giderken ise Ankara'dan ayrılana kadar frekansınızı 96.6 Radyo Bilkent’e getirmeyi sakın unutmayın!