cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Yılın En Neşeli ve Büyüleyici Zamanında Yolculuk

Yeni yılın heyecanı ve mutluluğu hepimizin etrafını sarmışken ve yeni yıla sayılı günler kala hala tatil planı yapmamış ya da yapamamış kaç kişiyiz? Ama hala sevdiklerimizle kısa bir hafta sonu tatili planı yapmak için geç değil!

Yeni başlangıçlara merhaba diyeceğimiz yılbaşı için, yakın tatil rotalarını biz sizler için araştırdık;

Abant, Bolu

Radarımıza ilk olarak Abant, Bolu takıldı. Bolu, yılbaşı tatili için sakinlik ve romantizm arayanlar için mükemmel tatil noktalarından biri. Yeni yıla sakin ve doğayla iç içe girmek isteyenler için mükemmel tatil noktalarından biri olabilir.

Kapadokya, Nevşehir

Türkiyede yaşayan herkesin gezip görmesi gereken yerler arasında diğer bir isim Kapadokya. Kapadokya, yılbaşı için tercih edilebilecek en güzel rotalardan biri. Yılbaşında mistik bir deneyim isteyenler için masal gibi bir tatil fırsatı sunabilir. Havada süzülen kar taneleri eşliğinde peri bacalarının büyüleyici manzarasına bakmak bir yana binlerce yıllık taş evlerde çıtır çıtır yanan şöminenin başında geçirilen romantik bir yılbaşı yemeği yemek ve keyifli sohbet eşliğinde huzurlu ve unutulmaz bir yılbaşı tatili için daha iyi bir fırsat olamaz!


Alaçatı, İzmir

İzmir, Alaçatı da yaz döneminde olduğu gibi yılbaşı döneminde de büyük ilgi gören yerlerden. Yılbaşı dönemi için tüm mekanlar renklerle ve ışıklarla süslenirken, yeni yıla özel sokak partileri birçok insan tarafından oldukça ilgi görüyor. Çok tercih edildiği için son dakikada yer bulmak biraz zor olabilir ama yine de bir şansınızı deneyin!

İstanbul Boğazı, İstanbul

İstanbulun nefes kesici boğaz manzarasını herkes bilir. Yılbaşını İstanbulda geçirenler, bu manzaranın daha özeliyle: ışıl ışıl parlayan bir İstanbul Boğazı ve birazcık daha şanslıysanız yere düşen kar taneleri eşliğinde yeni yıl girme fırsatı yakalayabilirsiniz. İstanbullular yılbaşında özellikle Taksim, Nişantaşı ve Kadıköy semtlerinde toplanıyor. Geri sayım coşkusuna katılmak istiyorsanız bu bölgelerdeki merkezi meydanlarda gezintiye çıkabilirsiniz!

 

Olympos, Antalya

Alışılmışın dışında farklı bir noktada, farklı bir deneyimle yeni yıla girmek istiyorsanız Olympos, Antalya bunun için en güzel noktalardan biri olacaktır. Arkeolojik tarihi ve mistik atmosferinin yanı sıra doğanın sunduğu güzellikleri ile büyüleyen Olympos; sessiz, sakin, doğanın içinde ve farklı bir tatil yapmak isteyenler için en güzel noktalardan biri diyebiliriz. Ağaç evler, pansiyonlar ve bungalov evler gibi mütevazı özellikle de uygun fiyatlı konaklama seçenekleri ile arkadaş grubunuzla gitmek için harika bir seçim olabilir.

 

Eğer hala bir tatil planınınız yoksa hiç beklemeden kısa da olsa bir tatil planı yapmak için harakete geçin, tatile giderken de yolda Radyo Bilkenti keyifli tatilinize dahil etmeyi unutmayın, daha fazla öneri için Radyo Bilkent’i takipte kalın!