cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Harry Styles ve Sign of the Times

Katıldığı The X Factor isimli müzik yarışmasıyla tanıdığımız genç yıldız Harry Styles, solo kariyerinde büyük bir çıkış yaptı. Bu çıkışının en büyük kaynaklarından biri de şüphesiz ki şarkısı “Sign of the Times”.  Detaylara girmeden önce başarılı şarkıcının kariyerine başlama sürecinden biraz bahsetmek gerekiyor. Katıldığı müzik yarışmasından erken elenen genç yıldız Harry Styles, yarışmaya tekrar çağrılmasıyla dünyaca ünlü müzik grubu One Direction ile müzik dünyasına yepyeni bir İngiliz soluğu getiriyor. Beraber sayısız başarılı şarkı ve albüme imza atan yetenekli müzik grubu, 2017 yılında üyelerin ortak kararıyla ayrılmaya karar veriyor.

27 yaşındaki genç şarkıcı Harry Styles, bu ayrılığın ardından ilk çıkış teklisi “Sign of the Times” ile birlikte dünyada dinlenme rekorları kırdı. Bu şarkı Harry’nin kariyeri için çok özeldi ve şarkının arkasındaki hikâye de bir o kadar özel sayılır. Şarkının arkasında çok derin ve yaralayıcı bir hikâye var. Şarkı aslında doğum sırasında öleceği düşünülen bir annenin hikâyesini anlatıyor. Bunun bir son ve aynı zamanda bir başlangıç olduğunu şarkının sözlerinde vurgulanıyor. Şarkının her kelimesinde derin, birden fazla anlam var. Bu kadar trajik bir hikâyeyi bu kadar sakin ve dinlendirici şekilde şarkıya dökebilmek, Harry Styles’ın müzik dehasının ayrı bir dışa vurumu olsa gerek.

Melodisinde huzuru ve acıyı aynı anda hissettiğimiz, Harry Styles’ın ilk teklisi “Sign of the Times” derin hikayesi ile eminiz ki tüm müzikseverleri şaşırtacak. Harry Styles’ın başarılı diğer teklileri ve daha fazlasını dinlemek için ise Radyo Bilkent web sitesi ve 96.6 frekansından bizleri dinleyebilirsiniz.