cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

Stavroz: Gökyüzünde Bir Yolculuk

Bugün sizlere son anda yolları Ankara’ya düşen Stavroz’dan bahsedeceğiz. Dünyaca ünlü Belçikalı grup, İzmir ve İstanbul konserlerinden sonra 19 Aralık Pazar günü Atakule’de Ankaralı müzik severlerle buluşacak. DJ, müzisyen ve ses mühendisi ikili IJsbrand De Wilde ve Gert Beazar tarafından Belçika’da hayat bulan grup, daha sonra Maxim Helincks ve Pieter De Meester gruba katılmasının ardından ilk EP’leri “The Ginning” ile dünya çapındaki ünlü blogların ilgisini yakalamış ve bu sayede alman asıllı bir dergi olan ‘Faze Magazine’ tarafından ayın en iyi plağı olarak seçilmişti. Eve dönüş yolunda ise Oscar & The Wolf’dan sonra o yılın en iyi çıkış yapan sanatçıları kategorisinde yer edinmeyi başarıp ikinci oldular.

Stavroz; Kindisch, Laut & Luise, Bedrock, Delicieuse ve kendi plak şirketleri olan Moodfamily’den etnik, akustik ve organik tarzlar ile kendi müziklerini harmanlayarak parçalar çıkardılar. Kendilerine has DJ setleri ve samimi canlı performansları ile gözleri üstlerine çeken grup, düzenli olarak turne teklifleri almaya başladılar. Belçika’nın alternatif müzik radyosu olan Studio Brussel’da düzenli olarak eski ve yeni tarzları birbiri ile uyum içinde kullanarak sergiledikleri performansları da oldukça etkileyici.

Bu dörtlünün çaldığı enstrümanları saymakla bitiremeyiz. Her birinin birbirinden yetenekli olması sizleri şaşırtmasın. Müziklerinin üstünüzde yarattığı etkiyi yaşamadan anlamanız ne yazık ki mümkün değil, sizden ricamız arkanıza yaslanın ve bir orkestranın anlattığı hikâye misali müzikal bir yolculuğa hazırlanın.

Stavroz’a Sezer Uysal, UGR, Bright ve Baran Kays’ın eşlik edeceği, radyomuzun basın sponsorluğu yaptığı Across The Sky : STAVROZ Live etkinliğinin biletleri Biletino.com’da!