cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

AIESEC ile Yurt Dışı Fırsatları

Zoom
23 Mart 2021 20:00

Uluslararası alandaki sosyal sorumluluk projeleri, staj programları ve profesyonel iş imkanları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsan seni de 23 Mart Salı günü çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz AIESEC seminerine bekliyoruz.

AIESEC, 1948 yılından beri dünya genelinde var olan, Dünya Barışı ve İnsan Kaynağı potansiyelini en verimli şekilde kullanmak için kurulan ve 18-30 yaş aralığındaki gençlere sosyal sorumluluk projeleri, staj programları ve profesyonel iş imkanları sağlamayı hedefleyen uluslararası bir dernek.

23 Mart Salı günü Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz etkinlik AIESEC ile ilgili bilgilendirme ile başlayıp soru-cevap şeklinde ilerleyecek. Geleceğini şekillendirmeye yardımcı olacak yurt dışı staj ve iş imkanları hakkında bilgi edinebileceğin bu etkinlikte seni de aramızda görmeyi çok isteriz!

Etkinliğe katılmak isteyen Bilkent Üniversitesi öğrencileri BAIS mail'imizde yer alan bağlantıdan katılabilirler. Bilkent Üniversitesi dışından bağlanmak isteyen katılımcılar bio'muzda yer alan formu doldurarak etkinlikte yer alabilirler.