cross

Artık Yayınlara Mesajınızı Gönderebilirsiniz!

Devam etmek için ENTER'a basın.

2022’nin İlk Bombası: Dawn FM

The Weeknd, Ocak ayının ilk haftasında duyurduğu yeni albümü Dawn FM"i 7 Ocak’ta yayınladı. Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never, Jim Carrey, Sweden House Mafia, Max Martin, Calvin Harris ve Uncut Gems yardımcı yönetmeni Josh Safdie"nin yer aldığı albümde, 2021 yılında çıkardığı teklisi “Take My Breath” de var.

Abel Tesfaye yani bildiğimiz adıyla The Weeknd, şifreli Instagram gönderilerinde, albüm resminin yanı sıra iki teaser fragmanı yayınlamıştı ve sanatçının ciddi şekilde yaşlanmış bir portresinden oluşan görseller oldukça dikkat çekiciydi. Kendisinin bu görsellerle kaydı yapmanın ne kadar uzun sürdüğünü mü yoksa müzik endüstrisinin onu nasıl yaşlandırdığını mı göstermek istediğine karar veremedik.

Jim Carrey tarafından anlatılan Dawn FM, dünyalar arasında sıkışıp kalanlar için bir radyo istasyonu olarak çerçevelenmiş. Carrey, dinleyicileri nihai varış yerlerine götüren DJ"in kendisi. "Dawn FM"in girişinde Carrey, "Çok uzun süredir karanlıkta kaldınız" diyor ve yolculuğumuza başlarken bize eşlik ediyor.

Tabii ki albüm bazı dedikolduları da beraberinde getirdi, Here We Go... Again adlı şarkısında geçen “My new girl, she a movie star” sözleriyle akıllara Angeline Jolie ile beraber oldukları söylentileri tekrar gündeme geldi.

Sizleri arafta bir radyo yolculuğuna çıkaracak bu albümü çok geçmeden dinlemenizi tavsiye ediyoruz çünkü 2022"nin ilk büyük albümü tam bir bomba gibi gözüküyor.